Werken bij ATC B.V.

VACATURES

 

ATC is dé specialist in vloeren voor de carrosserie- en trailerbouw. Dat zijn we al meer dan 25 jaar dankzij ons team van echte doeners. Ben jij ook een “aanpakker” met oog voor detail en het beste resultaat? Dan maken we graag kennis met jou.

Hebben wij vacatures, dan vind je die hier.

 

 

 

*** VACATURE MANAGER FINANCE ***

ATC levert vanuit Almelo totaaloplossingen voor de carrosserie- en trailerbouw. De onderneming produceert en levert op maat gemaakte, hardhouten vloeren. Daarnaast levert ATC een breed assortiment aan toebehoren zoals hoogwaardige triplex (vloer)platen en diverse accessoires. Als markt- en klantgerichte organisatie werken we voortdurend aan nog betere, veiliger en efficiëntere producten en zijn we continu bezig onze bedrijfsprocessen te verbeteren. De organisatie bestaat uit 25 medewerkers in verschillende disciplines, die elk vanuit hun eigen professionaliteit bijdragen aan het realiseren van de doelen van onze mooie onderneming.

De afdeling Finance & Administratie bestaat uit 3 enthousiaste collega’s. De Finance afdeling is verantwoordelijk voor het verwerken van de administratieve gesprekken en het verstrekken van de in- en externe (financiële) informatie, die nodig is om de ontvanger de juiste beslissingen te laten nemen. Ter ondersteuning van ons team zijn we op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste:

 

Manager Finance

 

Je uitdaging: 

Een zeer afwisselende functie waarbij je samen met het team zorgt voor een betrouwbare financiële administratie. Je bent eindverantwoordelijk voor het opstellen van week-, maand en jaarrapportages en het aanleveren van managementinformatie. Je pakt gevraagd en ongevraagd overige financiële- en administratieve werkzaamheden op. Door je sterke persoonlijkheid heb je namens de afdeling Finance een aanjagersrol zodat benodigde informatie tijdig beschikbaar is voor jou en je collega’s. Verder signaleer je mogelijkheden om processen te verbeteren en voer je verbeteringen door waar nodig. Je rapporteert rechtsreeks aan de directeur.

Om succesvol te zijn in deze functie is het belangrijk dat je:

  • Een bedrijfseconomische opleiding op Hbo-niveau hebt afgerond;
  • Een gedegen werkervaring hebt (liefst als leidinggevende) en toe bent aan een nieuwe kans en uitdaging;
  • Mondeling en schriftelijk goed kunt communiceren;
  • Het normaal vindt om je aan deadlines en afspraken te houden;
  • Secuur en proactief bent en beschikt over een groot en goed cijfermatig inzicht;
  • Flexibel bent ingesteld, zelfstandig kan werken maar ook een echte teamspeler bent;
  • Ervaring hebt met een ERP system. ATC werkt met Microsoft Business Central met de Timber oplossing van Acadon. Overweg kan met office365 in het bijzonder met Excel.

 Wat bieden we:

  • Een uitdagende, zelfstandige functie binnen een leuk en professioneel team, tevens lid van het MT;
  • Een baan in een mooi bedrijf waar kernwoorden als sociaal, informeel, lerend, persoonlijk, prestatie en resultaatgerichtheid centraal staan om onze gestelde doelen gezamenlijk te bereiken;
  • Goede arbeidsvoorwaarden in relatie tot jouw kennis, werkervaring en persoonlijke eigenschappen.

 Interesse in deze uitdagende en afwisselende functie binnen een super leuk bedrijf?

Dan zien we graag je CV en motivatie tegemoet. Stuur deze naar: m.roeterdink@atcbv.com

Voor meer informatie over deze vacature kun je vanzelfsprekend ook contact opnemen met Mark Roeterdink (Algemeen Directeur); Tel. 06- 51072743. Zie voor verdere info over ons bedrijf de website www.atcbv.com

Teamfoto
duurzaam bos

Duurzaamheid

Solide vloer, eerlijk product

Duurzaam denken en doen, dat vinden we belangrijk bij ATC. Dat zie je terug in onze werkwijze én in onze producten. Al meer dan 25 jaar werken wij met houtmaterialen en dat willen we nog lang blijven doen. Daarom halen we onze houtmaterialen uit duurzaam beheerde bossen. Omdat we zelf importeren, kunnen wij dat ook zelf controleren.

Met een vloer van ATC weet je zeker dat je gecertificeerd hout in je carrosserie of trailer hebt liggen. Van de hoogste standaard en kwaliteit. ATC Trailer Floors is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC-C012809).

Lees meer

Menu