Trailervloeren

Wij leveren voor zowel open- als gesloten trailers op maat gemaakte vloeren. Meer informatie hierover en welk materiaal het beste bij jouw trailervloer past, vind je hieronder. Kom je er niet uit, wij adviseren graag over de perfecte vloeroplossing. Natuurlijk kun jij ook bij ons terecht voor los materiaal en reserve materialen.

Om het hardhout op een trailervloer optimaal te beschermen en te presenteren, hebben wij speciale lakken in ons assortiment. Deze hebben wij zowel op water- als op terpentinebasis. De lakken zijn verpakt in een 5 liter bus, dit is goed voor ongeveer 25m2 (= 1 laag) aan lak.

Voordelen van maatvloeren zijn:

  • Minimaal afval en zaagsel omdat de vloer gekort en geprofileerd aankomt;
  • Geen grote eigen machine investeringen nodig om vloeren te maken;
  • Levering van een kant-en-klare vloer, tot op de millimeter nauwkeurig;
  • Tijdsbesparing per vloer op de arbeid voor korten en profileren;
  • Speling tussen de planken, in overleg, bepaald;
  • Eventuele staalprofielen, huifplanken, schroeven of andere materialen worden per vloer meegeleverd;
  • De garantie en service van ATC dat uw vloer past.

Service is voor ons heel belangrijk. Wij adviseren graag en denken mee om de ideale (totaal) oplossing voor jouw trailervloer aan te bieden. Hierbij hoort ook advies over het installeren als ook het correct doorgeven van de afmetingen van de trailer. ATC zorgt er tevens voor dat wij alle keurmerken en certificaten in huis hebben. Deze documenten, ons installatie advies en ons digitale inmeetformulier zijn te vinden op de website. Vanzelfsprekend willen we graag uw persoonlijke wensen en behoefte hierover met u bespreken!

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer
op maat?

Wij leveren op maat gemaakte vloeren tot op de millimeter nauwkeurig. Zo heb je de garantie en de service van ATC dat de trailervloer perfect past. Tevens bespaar je per vloer vele manuren (dus veel geld) omdat wij korten, profileren en nummeren, op deze wijze is er tevens minimaal afval!. Grote machinale investeringen om zelf vloeren op maat te maken zijn niet meer nodig.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
trailer vloer

Installatie advies nodig?

Monteer je trailervloer met onze tips & tricks

Lees meer
duurzaam bos

Duurzaamheid

Bij ATC vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk, dit laten wij dan ook in ons bedrijfslogo terugkomen. Wij werken meer dan 25 jaar met houtmaterialen en willen dit nog lang blijven doen. Zodoende komen al onze houtmaterialen zoals hardhout, vuren, bamboe en het plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Aangezien wij zelf importeren, kunnen wij scherp toezien op de kwaliteit. ATC kiest ervoor om alleen gecertificeerde houtmaterialen van de hoogste standaard aan te bieden. ATC is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC).

Lees meer

Menu

Neem contact op
Kies een taal