Open trailervloeren

Vloeren in open trailers zijn zeer bepalend voor de levensduur van de trailer. Als je geld uitgeeft aan een mooie trailer, wil je zeker weten dat het een goede investering is. Trailervloeren van ATC dragen bij aan een duurzame open trailer die vele jaren meegaat.

Hardhout is hiervoor een zeer geschikt materiaal, het is namelijk in verschillende hardheid, stijfheid, gewicht en flexibiliteit te krijgen. Daarnaast is hardhout hygroscopisch. Dit betekent dat het zich altijd aanpast aan de vochtigheid van de omgeving. Hardhout leeft, is in beweging en kan zich hierdoor goed aanpassen aan omgevingsvocht. Ons hardhout is Air Dried (AD), dit betekent dat het een vochtpercentage van >24% heeft en hierdoor geschikt is voor open trailervloeren. ATC levert direct uit eigen voorraad verschillende soorten hardhout voor iedere trailer. Naast hardhout bieden wij ook meerdere diktes vurenhout vloerdelen aan en leveren wij tevens bamboe voor open trailers.

Om het hout in een open trailervloer optimaal te beschermen en te presenteren hebben wij speciale lakken in ons assortiment. Deze hebben wij zowel op water- als op terpentinebasis.

Foto open trailer
bauma_open trailer omeag vloer goldhofer_opleggervloer

Voorbeelden van open trailers

Transport is ontzettend divers. Hierdoor zijn er heel veel (klant) specifieke wensen hoe de trailer (en dus de vloer) opgebouwd moet worden om iedere rit vol en veilig beladen te kunnen maken. De service van ATC is het kunnen meedenken en in de juiste vloeroplossingen te voorzien om iedere klant kundig- en snel te kunnen bedienen.

In de loop der jaren hebben wij duizenden maatwerk trailervloeren mogen maken voor open laadbakken. Onder andere voor opleggers (vlakke opleggers/plateau opleggers), kraanopleggers (steenopleggers/stenenwagen trailers), semi diepladers, diepladers, aanhangwagens, uitschuivers en ballast opleggers (ballast wagens).

Materiaalsoorten open trailervloeren

Onze open trailervloeren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen

Toepassingen

Oplegger vloer
Oplegger vloer
Kraanoplegger/steenoplegger vloer
Kraanoplegger/steenoplegger vloer
Semi dieplader vloer
Semi dieplader vloer
Dieplader vloer
Dieplader vloer
Aanhangwagen vloer
Aanhangwagen vloer
Uitschuiver vloer
Uitschuiver vloer
Ballast oplegger
Ballast oplegger
duurzaam bos

Duurzaamheid

Bij ATC vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk, dit laten wij dan ook in ons bedrijfslogo terugkomen. Wij werken meer dan 25 jaar met houtmaterialen en willen dit nog lang blijven doen. Zodoende komen al onze houtmaterialen zoals hardhout, vuren, bamboe en het plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Aangezien wij zelf importeren, kunnen wij scherp toezien op de kwaliteit. ATC kiest ervoor om alleen gecertificeerde houtmaterialen van de hoogste standaard aan te bieden. ATC is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC).

Lees meer

Menu

Neem contact op
Kies een taal