Gesloten trailervloeren

Voor gesloten trailers hebben wij verschillende materialen in voorraad om de ideale maatvloer voor jouw trailer aan te bieden. Onder gesloten trailers verstaan wij trailers met een huif zoals een schuifzeiloplegger of een verhuiswagen. Ons hardhout is Kiln Dried (KD), dit betekent dat het hout gedroogd is in een droogkamer tot een vochtpercentage van 18-24% en hierdoor geschikt is voor gesloten trailervloeren. Naast hardhout kunnen wij ook maatwerk vloeren leveren in verschillende soorten plaatmateriaal, zo ook deksels voor in een coilgoot, bamboe en gelamineerd hardhout (MLA) voor verhuiswagenvloeren.

Om het hardhout op een trailervloer optimaal te beschermen en te presenteren, hebben wij speciale lakken in ons assortiment. Deze hebben wij zowel op water- als op terpentinebasis.

Gesloten trailer
Gesloten trailer uitschuiver IMG_7203_gesloten trailer_coiltrailer

Voorbeelden van gesloten trailers

Transport is ontzettend divers. Hierdoor zijn er heel veel klant specifieke wensen van hoe de trailer (en dus de vloer) opgebouwd moet worden om iedere rit vol en veilig beladen te kunnen maken. De service van ATC is het kunnen meedenken en de juiste vloeroplossingen in huis te hebben om iedere klant kundig en snel te kunnen bedienen.

In de loop der jaren hebben wij duizenden maatwerk trailervloeren mogen maken voor gesloten trailers. Onder andere voor verhuiswagens, huifwagens, schuifzeilentrailers of schuifzeilenopleggers (ook wel curtainsiders in het Engels genoemd) en coil trailers.

Materiaalsoorten gesloten trailervloeren

Onze gesloten trailervloeren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen

Toepassingen gesloten trailervloeren

Schuifzeilenoplegger vloer / schuifzeilentrailer vloer
Schuifzeilenoplegger vloer / schuifzeilentrailer vloer
Verhuiswagen vloer
Verhuiswagen vloer
Coil trailer vloer
Coil trailer vloer
duurzaam bos

Duurzaamheid

Bij ATC vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk, dit laten wij dan ook in ons bedrijfslogo terugkomen. Wij werken meer dan 25 jaar met houtmaterialen en willen dit nog lang blijven doen. Zodoende komen al onze houtmaterialen zoals hardhout, vuren, bamboe en het plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Aangezien wij zelf importeren, kunnen wij scherp toezien op de kwaliteit. ATC kiest ervoor om alleen gecertificeerde houtmaterialen van de hoogste standaard aan te bieden. ATC is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC).

Lees meer

Menu

Neem contact op
Kies een taal