Podiumvloerdelen

Sterke vloerdelen maken een stevig podium. Daarom kun je bij ATC terecht voor betrouwbaar maatwerk: op maat gemaakte podium vloerdelen en stage decks. Reken op hoge kwaliteit plaatmateriaal, rechtstreeks door ons ingekocht bij de grootste multiplexfabrieken in Europa.

Kies voor berkenmateriaal dat precies in de aluminium frames past. Elke afmeting is mogelijk, ook voor CNC-bewerkingen draaien wij ons hand niet om. Daarnaast leveren wij podium vloerdelen met de veelgevraagde HEKSA-toplaag. Ook blank gelakte vloerplaten, zwart gespoten vloerdelen of vloerplaten met een antislip coating vind je bij ons in elke gewenste maat.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw podium vloerdelen? Neem contact met ons op, wij adviseren je graag over de beste oplossing.

Stage deck platen

Overige specials

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer op maat?

Jouw trailervloer moet naadloos passen, op de millimeter nauwkeurig. Bij ATC vind je die service en krijg je die garantie. Bovendien bespaar je per vloer vele manuren én euro’s, want wij korten, profileren en nummeren. Zo zorgen we ook nog eens voor minder afval.

Doe zelf geen grote machinale investeringen, maar laat je vloeren op maat maken door ATC. Vraag nu een offerte aan, we nemen dan snel contact met je op.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Solide vloer, eerlijk product

Duurzaam denken en doen, dat vinden we belangrijk bij ATC. Dat zie je terug in onze werkwijze én in onze producten. Al meer dan 25 jaar werken wij met houtmaterialen en dat willen we nog lang blijven doen. Daarom halen we onze houtmaterialen uit duurzaam beheerde bossen. Omdat we zelf importeren, kunnen wij dat ook zelf controleren.

Met een vloer van ATC weet je zeker dat je gecertificeerd hout in je carrosserie of trailer hebt liggen. Van de hoogste standaard en kwaliteit. ATC Trailer Floors is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC-C012809).

Lees meer

Menu