Podiumvloerdelen

Gezien onze goede relaties met de grootste triplex fabrieken in Europa, kunnen wij hoge kwaliteit plaatmateriaal inkopen. Wij doen dit al jarenlang voor vele podiumbouwers in Europa.

Wij leveren de op maat gemaakte podium vloerdelen (stage decks) in berken materiaal welke precies in de aluminium frames passen. Hierin is elke afmeting mogelijk en zijn CNC bewerkingen geen enkel probleem. Een HEKSA toplaag is veel voorkomend voor podium vloerdelen maar ook blank (gelakte) vloerplaten, zwart gespoten, of vloerplaten met een antislip coating leveren wij in elke gewenste maat. Neem contact met ons op, om te horen wat wij voor oplossingen kunnen bieden voor jouw podiumvloerdelen.

Stage deck platen

Overige specials

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer
op maat?

Wij leveren op maat gemaakte vloeren tot op de millimeter nauwkeurig. Zo heb je de garantie en de service van ATC dat de trailervloer perfect past. Tevens bespaar je per vloer vele manuren (dus veel geld) omdat wij korten, profileren en nummeren, op deze wijze is er tevens minimaal afval!. Grote machinale investeringen om zelf vloeren op maat te maken zijn niet meer nodig.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Bij ATC vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk, dit laten wij dan ook in ons bedrijfslogo terugkomen. Wij werken meer dan 25 jaar met houtmaterialen en willen dit nog lang blijven doen. Zodoende komen al onze houtmaterialen zoals hardhout, vuren, bamboe en het plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Aangezien wij zelf importeren, kunnen wij scherp toezien op de kwaliteit. ATC kiest ervoor om alleen gecertificeerde houtmaterialen van de hoogste standaard aan te bieden. ATC is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC).

Lees meer

Menu

Neem contact op
Kies een taal