Paardenbox hout

Onze houtsoorten zijn naast ideaal voor trailervloeren ook de stevige basis voor elke paardenbox. Hout geeft een paardenstal een prachtig natuurlijk uiterlijk en een warmere uitstraling dan bijvoorbeeld composiet. Geef je paardenstal die robuuste look met onze duurzame houtmaterialen.

Omdat we bij ATC onze eigen schaaf- en afkortmachines hebben, kunnen wij de door jou gekozen houtmaterialen op iedere lengte en breedte schaven en korten. Zo maken wij het hardhout voor jouw paardenstallen precies op maat. Kies uit een ruim assortiment aan hardhoutsoorten, speciaal geschikt voor de afwerking van jouw paardenstallen. Daarin is vrijwel elke gewenste materiaallengte mogelijk.

Hout is een natuurproduct, sommige van onze hardhoutsoorten bevatten daarvoor looizuur of hars. Welke hardhoutsoort heeft jouw voorkeur? Welke soort is de beste keuze voor jouw paardenstal? Wij adviseren je graag persoonlijk. Neem gerust contact met ons op.

DSC00086

Overige specials

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer op maat?

Jouw trailervloer moet naadloos passen, op de millimeter nauwkeurig. Bij ATC vind je die service en krijg je die garantie. Bovendien bespaar je per vloer vele manuren én euro’s, want wij korten, profileren en nummeren. Zo zorgen we ook nog eens voor minder afval.

Doe zelf geen grote machinale investeringen, maar laat je vloeren op maat maken door ATC. Vraag nu een offerte aan, we nemen dan snel contact met je op.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Solide vloer, eerlijk product

Duurzaam denken en doen, dat vinden we belangrijk bij ATC. Dat zie je terug in onze werkwijze én in onze producten. Al meer dan 25 jaar werken wij met houtmaterialen en dat willen we nog lang blijven doen. Daarom halen we onze houtmaterialen uit duurzaam beheerde bossen. Omdat we zelf importeren, kunnen wij dat ook zelf controleren.

Met een vloer van ATC weet je zeker dat je gecertificeerd hout in je carrosserie of trailer hebt liggen. Van de hoogste standaard en kwaliteit. ATC Trailer Floors is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC-C012809).

Lees meer

Menu