Paardenbox hout

Naast ideaal voor trailervloeren, zijn onze hardhoutsoorten ook zeer geschikt om gebruikt te worden als paardenbox hout. Hout geeft een paardenstal een prachtig natuurlijk uiterlijk en een warmere uitstraling dan bijvoorbeeld composiet voor paardenstallen.

Aangezien ATC beschikt over eigen schaaf- en afkortmachines, kunnen wij op iedere lengte en breedte schaven en korten. Zo kunnen wij het hardhout voor de paardenstallen precies op maat aanbieden. ATC heeft verschillende hardhoutsoorten die geschikt zijn voor paardenstallen, wat wij precies hierin aan kunnen bieden hangt af van het benodigde aantal lengtes hout en de afwerking van de paardenstallen. Hout is een natuurproduct en sommige van onze hardhoutsoorten hebben looizuur of hars in zich. Welke hardhoutsoort wij voor jouw paardenstallen project kunnen aanbieden bespreken wij graag persoonlijk!

DSC00086

Overige specials

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer
op maat?

Wij leveren op maat gemaakte vloeren tot op de millimeter nauwkeurig. Zo heb je de garantie en de service van ATC dat de trailervloer perfect past. Tevens bespaar je per vloer vele manuren (dus veel geld) omdat wij korten, profileren en nummeren, op deze wijze is er tevens minimaal afval!. Grote machinale investeringen om zelf vloeren op maat te maken zijn niet meer nodig.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Bij ATC vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk, dit laten wij dan ook in ons bedrijfslogo terugkomen. Wij werken meer dan 25 jaar met houtmaterialen en willen dit nog lang blijven doen. Zodoende komen al onze houtmaterialen zoals hardhout, vuren, bamboe en het plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Aangezien wij zelf importeren, kunnen wij scherp toezien op de kwaliteit. ATC kiest ervoor om alleen gecertificeerde houtmaterialen van de hoogste standaard aan te bieden. ATC is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC).

Lees meer

Menu

Neem contact op
Kies een taal