Loon schaaf- en afkortwerk:

Hout bewerken doen wij al meer dan 25 jaar en met ons eigen machine park van schaaf- en afkortmachines. Hierdoor kunnen wij ook in loonwerk voor jouw project aan de slag.

Wij hebben de koppen en beitels om vele soorten brugdekdelen en vlonderplanken te schaven. Daarnaast kunnen wij natuurlijk Mes & Groef (Tong & Groef/Veer & Groef) op iedere gewenste dikte van 18-61mm schaven. Overig vierzijdig schaafwerk is ook mogelijk. Wij hebben ook afkortmachines die tot op de millimeter nauwkeurig korten. Jouw hele project kan dus geschaafd, gekort en vlot aangeleverd worden.
Neem ook hiervoor contact met ons op.

Foto nieuwe schaafbank

Overige specials

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer
op maat?

Wij leveren op maat gemaakte vloeren tot op de millimeter nauwkeurig. Zo heb je de garantie en de service van ATC dat de trailervloer perfect past. Tevens bespaar je per vloer vele manuren (dus veel geld) omdat wij korten, profileren en nummeren, op deze wijze is er tevens minimaal afval!. Grote machinale investeringen om zelf vloeren op maat te maken zijn niet meer nodig.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Bij ATC vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk, dit laten wij dan ook in ons bedrijfslogo terugkomen. Wij werken meer dan 25 jaar met houtmaterialen en willen dit nog lang blijven doen. Zodoende komen al onze houtmaterialen zoals hardhout, vuren, bamboe en het plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Aangezien wij zelf importeren, kunnen wij scherp toezien op de kwaliteit. ATC kiest ervoor om alleen gecertificeerde houtmaterialen van de hoogste standaard aan te bieden. ATC is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC).

Lees meer

Menu

Neem contact op
Kies een taal