Loon schaaf- en afkortwerk:

Meer dan 25 jaar ervaring in houtbewerking en een eigen park van schaaf- en afkortmachines. Bij ATC hebben we alles in huis om in loonwerk voor jouw project aan de slag gaan. Vertel ons wat je nodig hebt, wij maken het.

Koppen, beitels, alles. ATC heeft de gereedschappen voor 100% maatwerk. We schaven en bewerken elke soort brugdekdelen en vlonderplanken. Ook schaven wij Mes & Groef (Tong & Groef/Veer & Groef) op iedere gewenste dikte van 18 tot 61mm.

Ander vierzijdig schaafwerk? Ook dat is mogelijk. Onze afkortmachines korten tot op de millimeter nauwkeurig. Jouw hele project kan dus geschaafd, gekort en vlot aangeleverd worden. Maatwerk én vakwerk.

Specifieke wensen? Meer weten? Neem snel contact op, wij vertellen je er alles over.

 

Foto nieuwe schaafbank

Overige specials

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer op maat?

Jouw trailervloer moet naadloos passen, op de millimeter nauwkeurig. Bij ATC vind je die service en krijg je die garantie. Bovendien bespaar je per vloer vele manuren én euro’s, want wij korten, profileren en nummeren. Zo zorgen we ook nog eens voor minder afval.

Doe zelf geen grote machinale investeringen, maar laat je vloeren op maat maken door ATC. Vraag nu een offerte aan, we nemen dan snel contact met je op.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Solide vloer, eerlijk product

Duurzaam denken en doen, dat vinden we belangrijk bij ATC. Dat zie je terug in onze werkwijze én in onze producten. Al meer dan 25 jaar werken wij met houtmaterialen en dat willen we nog lang blijven doen. Daarom halen we onze houtmaterialen uit duurzaam beheerde bossen. Omdat we zelf importeren, kunnen wij dat ook zelf controleren.

Met een vloer van ATC weet je zeker dat je gecertificeerd hout in je carrosserie of trailer hebt liggen. Van de hoogste standaard en kwaliteit. ATC Trailer Floors is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC-C012809).

Lees meer

Menu