Klassieke opleggers

Een nieuwe vloer voor een oudere trailer? Die vraag krijgen we vaak. Trailers van 10 tot 15 jaar oud krijgen een vloer die sterk genoeg is om weer jaren vooruit te kunnen, stevig op de weg. Ook voor echte klassiekers hebben we passende, prachtige vloeroplossingen.

Klassieke opleggers verdienen extra aandacht én 100% maatwerk. Bij ATC begrijpen we wat jouw klassieker nodig heeft: het beste en mooiste hout. Een klassieke trailer wil je immers op z’n mooist presenteren: met strak gelakte planken. Hiervoor leveren wij speciale hardhoutlakken, verkrijgbaar op waterbasis en op terpentinebasis in bussen van 5 liter. Dit is voldoende voor ongeveer 25 m2 van 1 laklaag.

Advies over de mogelijkheden voor jouw klassieke oplegger? Neem vooral contact op.

Willems154 (1)

Overige specials

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer op maat?

Jouw trailervloer moet naadloos passen, op de millimeter nauwkeurig. Bij ATC vind je die service en krijg je die garantie. Bovendien bespaar je per vloer vele manuren én euro’s, want wij korten, profileren en nummeren. Zo zorgen we ook nog eens voor minder afval.

Doe zelf geen grote machinale investeringen, maar laat je vloeren op maat maken door ATC. Vraag nu een offerte aan, we nemen dan snel contact met je op.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Solide vloer, eerlijk product

Duurzaam denken en doen, dat vinden we belangrijk bij ATC. Dat zie je terug in onze werkwijze én in onze producten. Al meer dan 25 jaar werken wij met houtmaterialen en dat willen we nog lang blijven doen. Daarom halen we onze houtmaterialen uit duurzaam beheerde bossen. Omdat we zelf importeren, kunnen wij dat ook zelf controleren.

Met een vloer van ATC weet je zeker dat je gecertificeerd hout in je carrosserie of trailer hebt liggen. Van de hoogste standaard en kwaliteit. ATC Trailer Floors is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC-C012809).

Lees meer

Menu