Klassieke opleggers

Geregeld krijgen wij aanvragen voor nieuw trailervloeren in oudere trailers, vaak gaat het dan om trailers die tussen 10-15 jaar oud zijn en weer flink opgeknapt worden om dagelijks de weg op te gaan. Soms zijn het echte klassiekers. Dit zijn echte liefhebbers die vaak voor de hobby een trailer helemaal opknappen.

ATC heeft vaak het hout voor dergelijke klassieke opleggers mogen leveren. Deze trailers moeten natuurlijk prachtig gepresenteerd worden en de planken worden daarom altijd gelakt. De lak hiervoor kunnen wij ook leveren, wij hebben speciale hardhoutlakken in ons assortiment. Deze hebben wij zowel op water- als op terpentinebasis. De lakken komen in een 5 liter bus, dit is voor ongeveer 25m2 (1 laag) aan lak. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw klassieke oplegger!

Willems154 (1)

Overige specials

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer
op maat?

Wij leveren op maat gemaakte vloeren tot op de millimeter nauwkeurig. Zo heb je de garantie en de service van ATC dat de trailervloer perfect past. Tevens bespaar je per vloer vele manuren (dus veel geld) omdat wij korten, profileren en nummeren, op deze wijze is er tevens minimaal afval!. Grote machinale investeringen om zelf vloeren op maat te maken zijn niet meer nodig.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Bij ATC vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk, dit laten wij dan ook in ons bedrijfslogo terugkomen. Wij werken meer dan 25 jaar met houtmaterialen en willen dit nog lang blijven doen. Zodoende komen al onze houtmaterialen zoals hardhout, vuren, bamboe en het plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Aangezien wij zelf importeren, kunnen wij scherp toezien op de kwaliteit. ATC kiest ervoor om alleen gecertificeerde houtmaterialen van de hoogste standaard aan te bieden. ATC is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC).

Lees meer

Menu

Neem contact op
Kies een taal