Over ons

Al meer dan 25 jaar bouwen en leveren wij vloeren die volledig aansluiten op de wens én op de millimeter. Dat is heel wat kennis en ervaring bij elkaar. Die optelsom maakt ons de specialist in Europa. Innovatieve trailervloeren en duurzame oplossingen, daar kom je écht verder mee.

ATC kent de volgende kernwaarden waar wij gezamenlijk elke dag met passie aan werken:

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Een kwalitatieve vloer, een betrouwbare leverancier. Dat mag je verwachten van de marktleider in carrosserie- en trailer vloeroplossingen. We gaan altijd voor het beste en doen wat we beloven. Dat zien wij – elke medewerker, elke afdeling – als onze persoonlijke motivatie & verantwoordelijkheid. Daarmee maken wij het verschil voor jouw bedrijf.

We zijn gericht op de klant, op de relatie én op de oplossing. Altijd. We zoeken continu naar de beste en vooral de juiste (vloer)oplossing. We letten op veranderingen en zien verbeteringen. We bewegen mee met onverwachte situaties en spelen in op kansen.
Elke dag met passie voor ons vak.

 

Klant & relatie. Altijd op 1

Een stevige bodem. Bij ATC vind je de basis waarop je kunt vertrouwen. Zowel in de vloer voor je carrosserie en trailer als in de manier waarop wij werken.

We gaan altijd voor het beste en juiste eindresultaat, samen met jou. Want de klant en de wens staan voorop; een 100% maatwerk vloer begint bij luisteren naar de vraag en behoefte.

 

 

1994 – 2000

Kennis en kwaliteit, daar kunnen onze klanten al sinds 1994 op bouwen en vertrouwen. We begonnen klein en vol ambitie in Beerzeveld. Al snel maakten we grote stappen; we groeiden en huurden loodsen in de omgeving. De materialen, de vloerenproductie, de schaverij met toen slechts één schaafbank – alles verspreid over meerdere locaties. Het was werkbaar, maar we wilden slimmer werken. Die stap zetten we in 2000.

foto 2

Alles in huis, voor elke vraag

Ervaren, goed opgeleide medewerkers plus ons eigen unieke machinepark. Die combinatie maakt ons bedrijf en jouw vloer ijzersterk. Het maakt ook dat we snel en efficiënt kunnen schakelen, tussen kleine en grote orders. Ad hoc vragen en snel leveren, enkele en grote series vloeren, klein reparatiewerk en grote klussen: je kunt erop rekenen en bouwen bij ATC.

De voordelen van ATC maatvloeren:

Geen dure investeringen in machines; wij maken het voor jou.

Snellere installatie tijden, dus grote besparing op arbeidsuren.

Minimaal afval, omdat de vloer gekort en geprofileerd aankomt.

Geen grote voorraad van dure, lastig in te kopen materialen.

Meer dan 25 jaar kennis; meedenken en oplossingen zien zit in ons DNA.

Juiste service en garantie; wij zorgen dat elke vloer past.

Wij zijn trots op onze certificaten

logo fsc keurmerk

Forest Stewardship Council® (FSC)

Met het bekende FSC-certificaat voldoen wij als organisatie aan de hoogste eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied. Elk jaar worden wij opnieuw ge-audit. Dit is elke keer de bevestiging dat wij het goed doen; volgens de eisen van de Forest Stewardship Council® (FSC-C012809).

Het FSC-certificaat garandeert dat onze houtmaterialen uit gebieden komen waar op een verantwoorde manier wordt omgegaan met bomen, natuur en milieu.

Op verzoek leveren wij onze houtmaterialen in FSC. Neem contact met op voor de mogelijkheden.

logo flegt keurmerk

FLEGT

FLEGT staat voor Forest Law Enforcement, Governance and Trade. Deze Europese verordening verbiedt het importeren van hout en producten van hout zonder geldige FLEGT-vergunning. Dit als onderdeel van de vrijwillige partnerschapsovereenkomst die de Europese Unie met verschillende landen heeft afgesloten.

Indonesië is als eerste land klaar om FLEGT-vergunningen af te geven. ATC verwerkt veel hout uit Indonesië. Daarmee weet je als klant altijd zeker dat wij houtproducten mét FLEGT-vergunningen importeren.

duurzaam bos

Duurzaamheid

Solide vloer, eerlijk product

Duurzaam denken en doen, dat vinden we belangrijk bij ATC. Dat zie je terug in onze werkwijze én in onze producten. Al meer dan 25 jaar werken wij met houtmaterialen en dat willen we nog lang blijven doen. Daarom halen we onze houtmaterialen uit duurzaam beheerde bossen. Omdat we zelf importeren, kunnen wij dat ook zelf controleren.

Met een vloer van ATC weet je zeker dat je gecertificeerd hout in je carrosserie of trailer hebt liggen. Van de hoogste standaard en kwaliteit. ATC Trailer Floors is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC-C012809).

Lees meer

Menu