Over ons

ATC is de specialist in Europa op het gebied van het leveren van maatvloeren voor de carrosserie- en trailerbouw. ATC stelt zich hierdoor als doel de innovatieve leverancier te zijn in het creëren van duurzame (vloer) oplossingen voor iedere (eind) klant.

ATC kent de volgende kernwaarden waar wij gezamenlijk elke dag met passie aan werken:

Wij zijn Klant-& Relatiegericht:

De klant staat centraal bij alles wat ATC doet. ATC heeft meer dan 25 jaar kennis en ervaring in het leveren van maatvloeren, hierdoor heeft ATC de juiste know-how van zowel de materialen voor de trailervloer als van de trailers zelf. Wij combineren hierdoor onze kennis met de behoeftes van onze klanten. Inzicht en begrip in de behoefte van de klant verkrijgen, is hierdoor cruciaal voor het gewenste resultaat.

ATC is een kwalitatieve en betrouwbare leverancier van trailervloeren, is tevens marktleider en voelt een grote verantwoordelijkheid om samen met de klant tot het juiste eindresultaat te komen. Het is de persoonlijke verantwoordelijkheid voor iedere medewerker en elke afdeling van ons bedrijf om: er alles aan te doen om onze (klant) beloftes waar te maken.

 

Wij zijn Oplossingsgericht:

ATC is te allen tijde op zoek naar de juiste (vloer) oplossing voor haar klanten en staat open voor verbeteringen en veranderingen, wij spelen in op onverwachte situaties en zijn flexibel in onze opstelling.
Door onze ervaren, goed opgeleide medewerkers, in combinatie met ons eigen unieke machinepark kunnen we snel en efficiënt schakelen tussen kleine- en grote orders. Dit betekent dat wij in zeer snelle levertijden en in samenspraak met de klant grote series vloeren, enkele vloeren als ook klein reparatiewerk aan elke vloer kunnen uitleveren. Wij denken altijd mee in de gewenste (vloer) oplossing!

Van 1994 – 2000

Met deze kernwaarden proberen wij al meer dan 25 jaar onze klanten naar volle tevredenheid te helpen. Destijds bescheiden begonnen in Beerzeveld, ATC groeide echter snel en spoedig werden er verschillende loodsen in de nabije omgeving gehuurd. Het materiaal en de productie waren hierdoor echter verspreid. De vloerenproductie en schaverij (destijds met maar één schaafbank) waren in een loods van 15×30 meter ondergebracht. Dat zag er toen uit als op de foto hier rechts.

foto 2

Het grote voordeel van gesitueerd zijn op het Bedrijvenpark Twente zijn de fijne partners met wie wij al vele jaren rechtstreeks zaken doen, of het nu gaat om transport, staalbewerkingen of ICT oplossingen, veel hulp is “om de hoek” aanwezig om onze klanten de juiste accurate service te kunnen verlenen!

Als een van de weinige bedrijven zijn wij 100% gefocust op het leveren van vloeroplossingen voor de carrosserie- en trailerbranche. In het leveren van maatvloeren zijn wij het eerste en oudste bedrijf in Europa. Het produceren van maatvloeren zit in ons DNA en dit zien wij als een puzzel die elke keer perfect moet passen. Die puzzel hebben wij daarom terug laten komen in de ‘A’ van ons bedrijfslogo. Onze maatvloeren zijn een kwalitatieve garantie!

Het leveren van onze maatvloeren kent vele voordelen voor onze klanten:

  • Geen dure investeringen in machines;
  • Snellere installatie tijden, dus grote besparing op arbeidsuren;
  • Minimaal afval en zaagsel omdat de vloer gekort en geprofileerd aankomt;
  • Geen grote voorraad van dure, lastig in te kopen materialen;
  • De service en de kennis van ATC die meedenkt richting elke (eind) klant;
  • Juiste service en garantie zodat de vloer past zoals gewenst!

Wij zijn trots op onze certificaten

logo fsc keurmerk

Forest Stewardship Council® (FSC)

Dit is wellicht de meest bekende internationale non-profit organisatie die zich inzet voor het stimuleren van verantwoord bosbeheer. Hierin moet worden voldaan aan de hoogste eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied.

ATC wordt als organisatie dan ook ieder jaar ge-audit om haar FSC certificaat te mogen behouden. Op verzoek kunnen wij onze houtmaterialen in FSC leveren, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

logo pefc keurmerk

PEFC

Staat voor Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) en is een mondiaal afgesproken systeem dat voorziet in een onafhankelijk internationaal boscertificeringssysteem. Door middel van de PEFC certificering van het bosbeheer kunnen boseigenaren laten zien dat hun bos op een goede manier worden beheerd.

PEFC biedt de klant zekerheid wat betreft de duurzame herkomst en productie van hout en papierproducten door onafhankelijke toetsing van het systeem door derden.

logo flegt keurmerk

FLEGT

FLEGT staat voor Forest Law Enforcement, Governance and Trade. Deze Europese verordening verbiedt het importeren van hout en producten van hout zonder geldige FLEGT-vergunning, als onderdeel van de vrijwillige partnerschapsovereenkomst die de Europese Unie met verschillende landen heeft afgesloten. Indonesië is als eerste land klaar om FLEGT-vergunningen af te gaan geven.

ATC verwerkt veel hout uit Indonesië en zorgt er hierdoor altijd voor dat wij houtproducten met FLEGT-vergunningen importeren.

duurzaam bos

Duurzaamheid

Bij ATC vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk, dit laten wij dan ook in ons bedrijfslogo terugkomen. Wij werken meer dan 25 jaar met houtmaterialen en willen dit nog lang blijven doen. Zodoende komen al onze houtmaterialen zoals hardhout, vuren, bamboe en het plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Aangezien wij zelf importeren, kunnen wij scherp toezien op de kwaliteit. ATC kiest ervoor om alleen gecertificeerde houtmaterialen van de hoogste standaard aan te bieden. ATC is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC).

Lees meer

Menu

Neem contact op
Kies een taal