Nieuwe website ATC

ATC is al vele jaren het bekende gezicht als leverancier van trailervloeren in Europa. Wat je wellicht niet wist is dat wij sinds 2017 100% zelfstandig zijn, dat was op de achtergrond voor ons een hele verandering. Deze verandering willen nu nu graag ook aan de voorkant doorvoeren en met gepaste trots laten zien!

Zo hebben wij al een nieuw logo laten ontwikkelen, dat wij strakker en meer passend bij ons bedrijf vinden. En nu ook een nieuwe website. Hierop geven wij meer informatie over de verschillende materialen, hun toepasbaarheid, advies over installeren en ons nieuwe digitale inmeetformulier. Wij hopen hiermee nog meer kennis en service aan onze klanten te kunnen geven. Ook willen wij regelmatig informatie en kennis delen over ontwikkelingen binnen onze markt en ons bedrijf. Houdt de website daarom in de gaten.

Wij zijn trots op het eindresultaat!

duurzaam bos

Duurzaamheid

Solide vloer, eerlijk product

Duurzaam denken en doen, dat vinden we belangrijk bij ATC. Dat zie je terug in onze werkwijze én in onze producten. Al meer dan 25 jaar werken wij met houtmaterialen en dat willen we nog lang blijven doen. Daarom halen we onze houtmaterialen uit duurzaam beheerde bossen. Omdat we zelf importeren, kunnen wij dat ook zelf controleren.

Met een vloer van ATC weet je zeker dat je gecertificeerd hout in je carrosserie of trailer hebt liggen. Van de hoogste standaard en kwaliteit. ATC Trailer Floors is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC-C012809).

Lees meer

Menu

Neem contact op
Kies een taal