Nieuwe website ATC

ATC is al vele jaren het bekende gezicht als leverancier van trailervloeren in Europa. Wat je wellicht niet wist is dat wij sinds 2017 100% zelfstandig zijn, dat was op de achtergrond voor ons een hele verandering. Deze verandering willen nu nu graag ook aan de voorkant doorvoeren en met gepaste trots laten zien!

Zo hebben wij al een nieuw logo laten ontwikkelen, dat wij strakker en meer passend bij ons bedrijf vinden. En nu ook een nieuwe website. Hierop geven wij meer informatie over de verschillende materialen, hun toepasbaarheid, advies over installeren en ons nieuwe digitale inmeetformulier. Wij hopen hiermee nog meer kennis en service aan onze klanten te kunnen geven. Ook willen wij regelmatig informatie en kennis delen over ontwikkelingen binnen onze markt en ons bedrijf. Houdt de website daarom in de gaten.

Wij zijn trots op het eindresultaat!

duurzaam bos

Duurzaamheid

Bij ATC vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk, dit laten wij dan ook in ons bedrijfslogo terugkomen. Wij werken meer dan 25 jaar met houtmaterialen en willen dit nog lang blijven doen. Zodoende komen al onze houtmaterialen zoals hardhout, vuren, bamboe en het plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Aangezien wij zelf importeren, kunnen wij scherp toezien op de kwaliteit. ATC kiest ervoor om alleen gecertificeerde houtmaterialen van de hoogste standaard aan te bieden. ATC is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC).

Lees meer

Menu

Neem contact op
Kies een taal