Eduard Hetebrij terug bij ATC BV

Wij zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat Eduard Hetebrij en ATC BV samengaan.

Het bundelen van kennis en krachten is naar de toekomst toe van groot belang, denk aan de import van hout als ook de richtlijnen en certificeringen die steeds strenger en belangrijker worden. Hiervoor is capaciteit, kennis en stabiliteit een cruciale factor voor de continuïteit en succesvolle voortzetting van onze gezamenlijke plannen.

Ons gedachtegoed en onze ambities sluiten uitstekend aan en voor onze relaties willen we een belangrijke en betrouwbare partner blijven.
We zullen onze gezamenlijke activiteiten deze maand samenvoegen en voortzetten onder de naam van ATC BV, vanuit Almelo.

 

 

 

 

 

duurzaam bos

Duurzaamheid

Solide vloer, eerlijk product

Duurzaam denken en doen, dat vinden we belangrijk bij ATC. Dat zie je terug in onze werkwijze én in onze producten. Al meer dan 25 jaar werken wij met houtmaterialen en dat willen we nog lang blijven doen. Daarom halen we onze houtmaterialen uit duurzaam beheerde bossen. Omdat we zelf importeren, kunnen wij dat ook zelf controleren.

Met een vloer van ATC weet je zeker dat je gecertificeerd hout in je carrosserie of trailer hebt liggen. Van de hoogste standaard en kwaliteit. ATC Trailer Floors is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC-C012809).

Lees meer

Menu