Materialen

De ideale vloeroplossing aanbieden aan de carrosserie- en trailerbranche. Dat is wat wij willen bereiken. Om dit te kunnen doen hebben wij een grote eigen voorraad hardhout (3000-5000m3), plaatmateriaal (circa 250m3), staal (circa 75 ton) waaruit wij rechtstreeks kunnen leveren. Het juiste materiaal in combinatie met onze jarenlange ervaring in deze markt en ons eigen machine park stelt ATC in staat om snel te kunnen leveren. Op deze pagina vind je meer informatie over onze materialen.

Onze materiaal keuzes

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer
op maat?

Wij leveren op maat gemaakte vloeren tot op de millimeter nauwkeurig. Zo heb je de garantie en de service van ATC dat de trailervloer perfect past. Tevens bespaar je per vloer vele manuren (dus veel geld) omdat wij korten, profileren en nummeren, op deze wijze is er tevens minimaal afval!. Grote machinale investeringen om zelf vloeren op maat te maken zijn niet meer nodig.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Bij ATC vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk, dit laten wij dan ook in ons bedrijfslogo terugkomen. Wij werken meer dan 25 jaar met houtmaterialen en willen dit nog lang blijven doen. Zodoende komen al onze houtmaterialen zoals hardhout, vuren, bamboe en het plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Aangezien wij zelf importeren, kunnen wij scherp toezien op de kwaliteit. ATC kiest ervoor om alleen gecertificeerde houtmaterialen van de hoogste standaard aan te bieden. ATC is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC).

Lees meer

Menu

Neem contact op
Kies een taal