Schroeven

Het goed vastzetten van hardhouten vloerplanken is cruciaal voor een lange levensduur van de trailervloer. Het hout moet iets ruimte hebben om te werken (zie ook ons ‘installatie advies’) maar moet overal goed op de trailer bevestigd zijn. Anders krijgen de planken teveel ruimte en zullen ze gaan kromtrekken en hierbij de gehele vloer vervormen. Een goede kwaliteit vloerschroef, welke op 2 punten per vloerplank per travers bevestigd is, zal deze kans minimaliseren. Uitsluiten kan nooit, daarvoor blijft hardhout een natuurproduct. Wij adviseren een speciale trailervloer schroef. Wij hebben de DoFast® vloerschroeven van PECO Douwes Groep in ons assortiment.

Dit is een zelfdraadsnijdende Torx vloerschroef die wij in 3 soorten hebben:

1. Voor gesloten trailers met een vloerdikte t/m 30mm:

  • 6,3 x 50mm (DxL), verzinkt, per doos a 1000 stuks verkocht.

2. Voor open trailers met een vloerdikte t/m 30mm:

  • 7,9 x 50mm (DxL), zwart gefosfateerd en geolied, per doos a 1000 stuks verkocht.

3. Voor trailervloeren dikker dan 30mm:

  • 7,9 x 70mm (DxL), Geomat coating en geolied, per doos a 1000 stuks verkocht.
schroeven 004

Overige hardhout mogelijkheden

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer
op maat?

Wij leveren op maat gemaakte vloeren tot op de millimeter nauwkeurig. Zo heb je de garantie en de service van ATC dat de trailervloer perfect past. Tevens bespaar je per vloer vele manuren (dus veel geld) omdat wij korten, profileren en nummeren, op deze wijze is er tevens minimaal afval!. Grote machinale investeringen om zelf vloeren op maat te maken zijn niet meer nodig.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Bij ATC vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk, dit laten wij dan ook in ons bedrijfslogo terugkomen. Wij werken meer dan 25 jaar met houtmaterialen en willen dit nog lang blijven doen. Zodoende komen al onze houtmaterialen zoals hardhout, vuren, bamboe en het plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Aangezien wij zelf importeren, kunnen wij scherp toezien op de kwaliteit. ATC kiest ervoor om alleen gecertificeerde houtmaterialen van de hoogste standaard aan te bieden. ATC is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC).

Lees meer

Menu

Neem contact op
Kies een taal