Schroeven

Het goed vastzetten van hardhouten vloerplanken is cruciaal voor een lange levensduur van de trailervloer. Het hout moet iets ruimte hebben om te werken (zie ook ons ‘installatie advies’) maar moet overal goed op de trailer bevestigd zijn. Anders krijgen de planken teveel ruimte en zullen ze gaan kromtrekken en hierbij de gehele vloer vervormen. Een goede kwaliteit vloerschroef, welke op 2 punten per vloerplank per travers bevestigd is, zal deze kans minimaliseren. Uitsluiten kan nooit, daarvoor blijft hardhout een natuurproduct. Wij adviseren een speciale trailervloer schroef. Wij hebben de DoFast® vloerschroeven van PECO Douwes Groep in ons assortiment.

Dit is een zelfdraadsnijdende Torx vloerschroef die wij in 3 soorten hebben:

1. Voor gesloten trailers met een vloerdikte t/m 30mm:

  • 6,3 x 50mm (DxL), verzinkt, per doos a 1000 stuks verkocht.

2. Voor open trailers met een vloerdikte t/m 30mm:

  • 7,9 x 50mm (DxL), zwart gefosfateerd en geolied, per doos a 1000 stuks verkocht.

3. Voor trailervloeren dikker dan 30mm:

  • 7,9 x 70mm (DxL), Geomat coating en geolied, per doos a 1000 stuks verkocht.
schroeven 004

Overige staal mogelijkheden

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer op maat?

Jouw trailervloer moet naadloos passen, op de millimeter nauwkeurig. Bij ATC vind je die service en krijg je die garantie. Bovendien bespaar je per vloer vele manuren én euro’s, want wij korten, profileren en nummeren. Zo zorgen we ook nog eens voor minder afval.

Doe zelf geen grote machinale investeringen, maar laat je vloeren op maat maken door ATC. Vraag nu een offerte aan, we nemen dan snel contact met je op.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Solide vloer, eerlijk product

Duurzaam denken en doen, dat vinden we belangrijk bij ATC. Dat zie je terug in onze werkwijze én in onze producten. Al meer dan 25 jaar werken wij met houtmaterialen en dat willen we nog lang blijven doen. Daarom halen we onze houtmaterialen uit duurzaam beheerde bossen. Omdat we zelf importeren, kunnen wij dat ook zelf controleren.

Met een vloer van ATC weet je zeker dat je gecertificeerd hout in je carrosserie of trailer hebt liggen. Van de hoogste standaard en kwaliteit. ATC Trailer Floors is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC-C012809).

Lees meer

Menu