Randliggers

ATC heeft 4mm dikke randliggers in voorraad in 2 hoogtes; 120mm en 140mm. Verkrijgbaar in verschillende lengten en te bestellen met bijpassende sjorogen met TÜV keurmerk. Voor meer informatie, zie ons informatieblad of neem contact met ons op voor een digitale dwarsdoorsnede.

Onderstaand vindt u nadere informatie over deze 4 mm dikke randliggers

Materiaal_staal randligger

Specificaties

Scroll

Staalsoort

S 355

Hoogte

140 mm en 120 mm

Breedte

90 mm (werkende breedte 75 mm)

Dikte

4 mm

Onderlipbreedte

onderlip 40 mm

Lengten uit voorraad

140 mm – 7,5 / 8,5 / 10,5 / 13,6 meter
120 mm – 8,5 meter

Sjor ogen

HOH 51 mm Ø 12 mm (TÜV keurmerk), apart te bestellen

Verzinkte uitvoering

op aanvraag verkrijgbaar

Scroll

Overige hardhout mogelijkheden

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer
op maat?

Wij leveren op maat gemaakte vloeren tot op de millimeter nauwkeurig. Zo heb je de garantie en de service van ATC dat de trailervloer perfect past. Tevens bespaar je per vloer vele manuren (dus veel geld) omdat wij korten, profileren en nummeren, op deze wijze is er tevens minimaal afval!. Grote machinale investeringen om zelf vloeren op maat te maken zijn niet meer nodig.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Bij ATC vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk, dit laten wij dan ook in ons bedrijfslogo terugkomen. Wij werken meer dan 25 jaar met houtmaterialen en willen dit nog lang blijven doen. Zodoende komen al onze houtmaterialen zoals hardhout, vuren, bamboe en het plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Aangezien wij zelf importeren, kunnen wij scherp toezien op de kwaliteit. ATC kiest ervoor om alleen gecertificeerde houtmaterialen van de hoogste standaard aan te bieden. ATC is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC).

Lees meer

Menu

Neem contact op
Kies een taal