Randliggers

ATC heeft 4mm dikke randliggers in voorraad in 2 hoogtes; 120mm en 140mm. Verkrijgbaar in verschillende lengten en te bestellen met bijpassende sjorogen met TÜV keurmerk. Voor meer informatie, zie ons informatieblad of neem contact met ons op voor een digitale dwarsdoorsnede.

Onderstaand vindt u nadere informatie over deze 4 mm dikke randliggers

Materiaal_staal randligger

Specificaties

Scroll

Staalsoort

S 355

Hoogte

140 mm en 120 mm

Breedte

90 mm (werkende breedte 75 mm)

Dikte

4 mm

Onderlipbreedte

onderlip 40 mm

Lengten uit voorraad

140 mm – 7,5 / 8,5 / 10,5 / 13,6 meter
120 mm – 8,5 meter

Sjor ogen

HOH 51 mm Ø 12 mm (TÜV keurmerk), apart te bestellen

Verzinkte uitvoering

op aanvraag verkrijgbaar

Scroll

Overige staal mogelijkheden

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer op maat?

Jouw trailervloer moet naadloos passen, op de millimeter nauwkeurig. Bij ATC vind je die service en krijg je die garantie. Bovendien bespaar je per vloer vele manuren én euro’s, want wij korten, profileren en nummeren. Zo zorgen we ook nog eens voor minder afval.

Doe zelf geen grote machinale investeringen, maar laat je vloeren op maat maken door ATC. Vraag nu een offerte aan, we nemen dan snel contact met je op.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Solide vloer, eerlijk product

Duurzaam denken en doen, dat vinden we belangrijk bij ATC. Dat zie je terug in onze werkwijze én in onze producten. Al meer dan 25 jaar werken wij met houtmaterialen en dat willen we nog lang blijven doen. Daarom halen we onze houtmaterialen uit duurzaam beheerde bossen. Omdat we zelf importeren, kunnen wij dat ook zelf controleren.

Met een vloer van ATC weet je zeker dat je gecertificeerd hout in je carrosserie of trailer hebt liggen. Van de hoogste standaard en kwaliteit. ATC Trailer Floors is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC-C012809).

Lees meer

Menu