Omega profielen

Voor onze omega hardhouten trailervloeren en ook los te bestellen voor bijvoorbeeld reparatie klussen. ATC heeft altijd een grote voorraad omega profielen in 28mm en 30mm hoogte en in verschillende lengten en breedtes. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons informatieblad.

Onderstaand vindt u nadere informatie over deze stalen en aluminium omega profielen.

Materiaal_staal

Specificaties

Scroll

Staalsoort

FeP02GZ275Na, Magnizinc verzinkt

Hoogte

28 en 30mm

Breedte

35 mm en 50mm (werkend)

Materiaaldikte

2 mm (breedte 35mm) / 2,5mm (breedte 50mm)

Onderlipbreedte

16 mm

Lengten uit voorraad

28 x 35 mm (HxB) – 6 / 8 / 10,5 / 13,6 meter
30 x 35 mm (HXB) – 13,6 meter
28 x 50 mm (HXB) – 13,6 meter

Aluminium profielen, dikte

3mm dik

Hoogte en breedte

28 mm hoog en 50mm breed (werkend)

Lengte

7,5 meter

Scroll

Overige staal mogelijkheden

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer
op maat?

Wij leveren op maat gemaakte vloeren tot op de millimeter nauwkeurig. Zo heb je de garantie en de service van ATC dat de trailervloer perfect past. Tevens bespaar je per vloer vele manuren (dus veel geld) omdat wij korten, profileren en nummeren, op deze wijze is er tevens minimaal afval!. Grote machinale investeringen om zelf vloeren op maat te maken zijn niet meer nodig.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Bij ATC vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk, dit laten wij dan ook in ons bedrijfslogo terugkomen. Wij werken meer dan 25 jaar met houtmaterialen en willen dit nog lang blijven doen. Zodoende komen al onze houtmaterialen zoals hardhout, vuren, bamboe en het plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Aangezien wij zelf importeren, kunnen wij scherp toezien op de kwaliteit. ATC kiest ervoor om alleen gecertificeerde houtmaterialen van de hoogste standaard aan te bieden. ATC is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC).

Lees meer

Menu

Neem contact op
Kies een taal