Omega profielen

Voor onze omega hardhouten trailervloeren en ook los te bestellen voor bijvoorbeeld reparatie klussen. ATC heeft altijd een grote voorraad omega profielen in 28mm en 30mm hoogte en in verschillende lengten en breedtes. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons informatieblad.

Onderstaand vindt u nadere informatie over deze stalen en aluminium omega profielen.

Materiaal_staal

Specificaties

Scroll

Staalsoort

FeP02GZ275Na, Magnizinc verzinkt

Hoogte

28 en 30mm

Breedte

35 mm en 50mm (werkend)

Materiaaldikte

2 mm (breedte 35mm) / 2,5mm (breedte 50mm)

Onderlipbreedte

16 mm

Lengten uit voorraad

28 x 35 mm (HxB) – 6 / 8 / 10,5 / 13,6 meter
30 x 35 mm (HXB) – 13,6 meter
28 x 50 mm (HXB) – 13,6 meter

Aluminium profielen, dikte

3mm dik

Hoogte en breedte

28 mm hoog en 50mm breed (werkend)

Lengte

7,5 meter

Scroll

Overige staal mogelijkheden

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer op maat?

Jouw trailervloer moet naadloos passen, op de millimeter nauwkeurig. Bij ATC vind je die service en krijg je die garantie. Bovendien bespaar je per vloer vele manuren én euro’s, want wij korten, profileren en nummeren. Zo zorgen we ook nog eens voor minder afval.

Doe zelf geen grote machinale investeringen, maar laat je vloeren op maat maken door ATC. Vraag nu een offerte aan, we nemen dan snel contact met je op.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Solide vloer, eerlijk product

Duurzaam denken en doen, dat vinden we belangrijk bij ATC. Dat zie je terug in onze werkwijze én in onze producten. Al meer dan 25 jaar werken wij met houtmaterialen en dat willen we nog lang blijven doen. Daarom halen we onze houtmaterialen uit duurzaam beheerde bossen. Omdat we zelf importeren, kunnen wij dat ook zelf controleren.

Met een vloer van ATC weet je zeker dat je gecertificeerd hout in je carrosserie of trailer hebt liggen. Van de hoogste standaard en kwaliteit. ATC Trailer Floors is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC-C012809).

Lees meer

Menu