Berken triplex voor gietvloeren

wij hebben 21 en 27mm dikke vloerplaten met een ‘blanke’ zijde, voor gietvloeren. Deze platen hebben wij in zowel een waterafstotende 120 gr/m2 gladde fenolcoating(onderzijde), als zonder (blank/blank).

Onderstaand vindt u nadere informatie over één van onze producten, namelijk over de ATC Berken triplex voor gietvloeren.

IMG-4900

Specificaties

Scroll

Standaard dikte

21 en 27 mm (overige diktes op aanvraag)

Standaard Lengten

1500 x 2500 mm (overige afmetingen op aanvraag)

Bewerkingsmogelijkheden

Lange zijden Messing en Groef (T&G) overige bewerkingen op aanvraag

Kwaliteit en verlijming

Berken door en door, opgebouwd met 1,4 mm dunne fineren.
Watervast, WBP volgens hoogste norm DIN 68705-deel 3 BFU 100

Vochtigheid

Lucht gedroogd (AD) 24 % en meer

Toepassing

Vloeren voor gietvloeren in koelwagens

Coating

Standaard hebben de boven- en onderzijde een geschuurde, ‘blanke’ kant. Eventueel is de onderzijde voorzien van een waterafstotende 120 gr/m2 gladde fenolcoating. Deze coating is bestand tegen zuren, oliën en lichte chemicaliën. De coating geeft geen geur en smaakstoffen af

Gewicht

ca. 700 kg / m3

Randafwerking

Onbewerkt

Taber getal

570 omw. volgens (DIN 53799)

Roll test

1750 omw. volgens (SS 923502/300 KG)

Scroll

Overige plaatmateriaal mogelijkheden

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer
op maat?

Wij leveren op maat gemaakte vloeren tot op de millimeter nauwkeurig. Zo heb je de garantie en de service van ATC dat de trailervloer perfect past. Tevens bespaar je per vloer vele manuren (dus veel geld) omdat wij korten, profileren en nummeren, op deze wijze is er tevens minimaal afval!. Grote machinale investeringen om zelf vloeren op maat te maken zijn niet meer nodig.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Bij ATC vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk, dit laten wij dan ook in ons bedrijfslogo terugkomen. Wij werken meer dan 25 jaar met houtmaterialen en willen dit nog lang blijven doen. Zodoende komen al onze houtmaterialen zoals hardhout, vuren, bamboe en het plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Aangezien wij zelf importeren, kunnen wij scherp toezien op de kwaliteit. ATC kiest ervoor om alleen gecertificeerde houtmaterialen van de hoogste standaard aan te bieden. ATC is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC).

Lees meer

Menu

Neem contact op
Kies een taal