Berken triplex voor gietvloeren

wij hebben 21 en 27mm dikke vloerplaten met een ‘blanke’ zijde, voor gietvloeren. Deze platen hebben wij in zowel een waterafstotende 120 gr/m2 gladde fenolcoating(onderzijde), als zonder (blank/blank).

Onderstaand vindt u nadere informatie over één van onze producten, namelijk over de ATC Berken triplex voor gietvloeren.

IMG-4900

Specificaties

Scroll

Standaard dikte

21 en 27 mm (overige diktes op aanvraag)

Standaard Lengten

1500 x 2500 mm (overige afmetingen op aanvraag)

Bewerkingsmogelijkheden

Lange zijden Messing en Groef (T&G) overige bewerkingen op aanvraag

Kwaliteit en verlijming

Berken door en door, opgebouwd met 1,4 mm dunne fineren.
Watervast, WBP volgens hoogste norm DIN 68705-deel 3 BFU 100

Vochtigheid

Lucht gedroogd (AD) 24 % en meer

Toepassing

Vloeren voor gietvloeren in koelwagens

Coating

Standaard hebben de boven- en onderzijde een geschuurde, ‘blanke’ kant. Eventueel is de onderzijde voorzien van een waterafstotende 120 gr/m2 gladde fenolcoating. Deze coating is bestand tegen zuren, oliën en lichte chemicaliën. De coating geeft geen geur en smaakstoffen af

Gewicht

ca. 700 kg / m3

Randafwerking

Onbewerkt

Taber getal

570 omw. volgens (DIN 53799)

Roll test

1750 omw. volgens (SS 923502/300 KG)

Scroll

Overige plaatmateriaal mogelijkheden

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer op maat?

Jouw trailervloer moet naadloos passen, op de millimeter nauwkeurig. Bij ATC vind je die service en krijg je die garantie. Bovendien bespaar je per vloer vele manuren én euro’s, want wij korten, profileren en nummeren. Zo zorgen we ook nog eens voor minder afval.

Doe zelf geen grote machinale investeringen, maar laat je vloeren op maat maken door ATC. Vraag nu een offerte aan, we nemen dan snel contact met je op.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Solide vloer, eerlijk product

Duurzaam denken en doen, dat vinden we belangrijk bij ATC. Dat zie je terug in onze werkwijze én in onze producten. Al meer dan 25 jaar werken wij met houtmaterialen en dat willen we nog lang blijven doen. Daarom halen we onze houtmaterialen uit duurzaam beheerde bossen. Omdat we zelf importeren, kunnen wij dat ook zelf controleren.

Met een vloer van ATC weet je zeker dat je gecertificeerd hout in je carrosserie of trailer hebt liggen. Van de hoogste standaard en kwaliteit. ATC Trailer Floors is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC-C012809).

Lees meer

Menu