Mixed Laminated (MLA)

Deze vloerdelen zijn opgebouwd uit hardhouten stroken uit Zuid-Oost Azie, welke door middel van een zogenaamde vingerlasverbinding aan elkaar worden verbonden. In de breedte worden deze latten onder hoge druk aan elkaar verlijmd. Op deze manier ontstaat een brede, sterke vloerplank. Vanwege deze manier van produceren zijn vele diktes, lengte (tot 13,5 meter) en breedtes mogelijk. Onze gelamineerde vloerplanken worden toegepast in gesloten trailers. Vooral als verhuiswagenvloer is Mixed Laminated zeer geschikt vanwege de lange lengtes en brede breedtes en het haast niet werken van het hout, waardoor het zeer strak gelegd kan worden. Dit al resulteert in minder naden tussen de planken en het makkelijk kunnen schuiven van verhuisladingen. De gelamineerde vloerdelen zijn voorzien van een dunne laag olie ter afwerking.

Onderstaand vindt u nadere informatie over één van onze producten, namelijk over de gelamineerde hardhouten Vloerdelen (MLA)

Mixed laminated met lak

Eigenschappen van Mixed Laminated MLA

De vloerdelen zijn opgebouwd uit hardhouten stroken welke door middel van een zogenaamde vingerlasverbinding in de lengte aan elkaar worden verbonden

In de breedte worden deze latten onder hoge druk aan elkaar verlijmt

Meestal kruisdraad of onregelmatige naad met grove nerf

Vloer is zeer strak te leggen en hierdoor ideaal voor verhuiswagen vloeren

Specificaties

Scroll

Standaard dikte

28 x 315 mm. (per 8 stuks verpakt)

Standaard Lengten

7,5 en 8,5 meter. Langere lengtes op klantwens te bestellen

Bewerkingsmogelijkheden

Lip-las met afstandhouder (Bull nose)

Kwaliteit

Select & Better

Vochtigheid

Kunstmatig gedroogd (KD) 18 – 24 %

Toepassing

Vloeren voor gesloten trailers.
Specials geschikt voor verhuiswagens.
Vloeren voor containers en spoorwagens.

Gewicht

ca. 780 kg / m3

Certificaten

FLEGT/PEFC (FSC mogelijk)

Duurzaamheid

Klasse III

Hardheid

n.b.

Buigsterkte

n.b.

Elasticiteitsmodules

n.b.

Scroll

Overige hardhout mogelijkheden

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer
op maat?

Wij leveren op maat gemaakte vloeren tot op de millimeter nauwkeurig. Zo heb je de garantie en de service van ATC dat de trailervloer perfect past. Tevens bespaar je per vloer vele manuren (dus veel geld) omdat wij korten, profileren en nummeren, op deze wijze is er tevens minimaal afval!. Grote machinale investeringen om zelf vloeren op maat te maken zijn niet meer nodig.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Bij ATC vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk, dit laten wij dan ook in ons bedrijfslogo terugkomen. Wij werken meer dan 25 jaar met houtmaterialen en willen dit nog lang blijven doen. Zodoende komen al onze houtmaterialen zoals hardhout, vuren, bamboe en het plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Aangezien wij zelf importeren, kunnen wij scherp toezien op de kwaliteit. ATC kiest ervoor om alleen gecertificeerde houtmaterialen van de hoogste standaard aan te bieden. ATC is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC).

Lees meer

Menu

Neem contact op
Kies een taal