Mixed Laminated (MLA)

Deze vloerdelen zijn opgebouwd uit hardhouten stroken uit Zuid-Oost Azie. Deze zijn door middel van een zogenaamde vingerlasverbinding aan elkaar verbonden. In de breedte worden de latten onder hoge druk aan elkaar verlijmd. Op deze manier ontstaat een brede, sterke vloerplank. Door deze manier van produceren zijn vele diktes, breedtes en lengtes (tot 13,5 meter) mogelijk.

Onze gelamineerde vloerplanken worden toegepast in gesloten trailers. Vooral als verhuiswagenvloer is Mixed Laminated zeer geschikt, dit vanwege de lange lengtes en brede breedtes. Bovendien werkt het hout vrijwel niet, waardoor het zeer strak gelegd kan worden. Dit betekent minder naden tussen de planken en makkelijker kunnen schuiven van verhuisladingen. Ter afwerking zijn de gelamineerde vloerdelen voorzien van een dunne laag olie. Meer weten over de mogelijkheden? Neem zeker contact met ons op.

Bekijk of download hieronder de specificaties van onze gelamineerde hardhouten Vloerdelen (MLA).

Mixed laminated met lak

Eigenschappen van Mixed Laminated MLA

De vloerdelen zijn opgebouwd uit hardhouten stroken welke door middel van een zogenaamde vingerlasverbinding in de lengte aan elkaar worden verbonden

In de breedte worden deze latten onder hoge druk aan elkaar verlijmt

Meestal kruisdraad of onregelmatige naad met grove nerf

Vloer is zeer strak te leggen en hierdoor ideaal voor verhuiswagen vloeren

Specificaties

Scroll

Standaard dikte

28 x 315 mm. (per 8 stuks verpakt)

Standaard Lengten

7,5 en 8,5 meter. Langere lengtes op klantwens te bestellen

Bewerkingsmogelijkheden

Lip-las met afstandhouder (Bull nose)

Kwaliteit

Select & Better

Vochtigheid

Kunstmatig gedroogd (KD) 18 – 24 %

Toepassing

Vloeren voor gesloten trailers.
Specials geschikt voor verhuiswagens.
Vloeren voor containers en spoorwagens.

Gewicht

ca. 780 kg / m3

Duurzaamheid

Klasse III

Hardheid

n.b.

Buigsterkte

n.b.

Elasticiteitsmodules

n.b.

Scroll

Overige hardhout mogelijkheden

trailervloer houten planken

Op zoek naar een trailervloer op maat?

Jouw trailervloer moet naadloos passen, op de millimeter nauwkeurig. Bij ATC vind je die service en krijg je die garantie. Bovendien bespaar je per vloer vele manuren én euro’s, want wij korten, profileren en nummeren. Zo zorgen we ook nog eens voor minder afval.

Doe zelf geen grote machinale investeringen, maar laat je vloeren op maat maken door ATC. Vraag nu een offerte aan, we nemen dan snel contact met je op.

Offerte aanvragen Online inmeetformulier
duurzaam bos

Duurzaamheid

Solide vloer, eerlijk product

Duurzaam denken en doen, dat vinden we belangrijk bij ATC. Dat zie je terug in onze werkwijze én in onze producten. Al meer dan 25 jaar werken wij met houtmaterialen en dat willen we nog lang blijven doen. Daarom halen we onze houtmaterialen uit duurzaam beheerde bossen. Omdat we zelf importeren, kunnen wij dat ook zelf controleren.

Met een vloer van ATC weet je zeker dat je gecertificeerd hout in je carrosserie of trailer hebt liggen. Van de hoogste standaard en kwaliteit. ATC Trailer Floors is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC-C012809).

Lees meer

Menu