Hardhout

Voor een hardhoutenvloer welke exact voldoet aan iedere klantwens, leveren wij de materialen volledig op maat. Met ruime ervaring en vakmanschap, welke wij hebben opgedaan in deze specialistische markt, staat ATC garant voor de perfecte hardhouten trailervloer.

Naast trailervloeren op maat kun je hardhouten planken ook los bestellen. Wij hebben standaard vloerplank afmetingen als halffabricaat in voorraad om binnen enkele werkdagen te kunnen leveren. Ideaal voor een onverwachte reparatie of onderhoud aan een trailer.

Daarnaast heeft ATC altijd tussen de 3000-5000m3 aan ruw gezaagd hardhout in voorraad. Hieruit kunnen wij iedere gewenste dikte en breedte en profiel schaven. Van 18-61mm kunnen wij de hardhouten vloerdikte leveren, verbredingsbalken zelfs tot 80mm. Als specialist is geen vraag ons te gek en zetten wij ons altijd 100% in om de perfecte vloeroplossing in hardhout te kunnen leveren. Uiteraard (her)kent ATC de snelheid en flexibiliteit die bij de transportsector hoort en zodoende kunnen wij produceren en leveren in zeer korte levertijden. Neem contact met ons op om te horen wat wij kunnen bieden.

Bankirai-klein

Voordelen van hardhout

Te leveren in verschillende diktes, voor de juiste belastbaarheid

Is zeer hard, schuiven en krassen met zwaar materiaal is hierdoor geen probleem

Keuze uit meerdere soorten hardhout

Hout heeft een zeer duurzaam karakter, zie onze pagina duurzaamheid

Vochtbestendig ten opzichte van een platenvloer

Gewichtsbesparing ten opzichte van staal

Vervangbaar, wat bijdraagt aan de lange levensduur van een hardhouten trailervloer

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Hardhout soorten

duurzaam bos

Duurzaamheid

Bij ATC vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk, dit laten wij dan ook in ons bedrijfslogo terugkomen. Wij werken meer dan 25 jaar met houtmaterialen en willen dit nog lang blijven doen. Zodoende komen al onze houtmaterialen zoals hardhout, vuren, bamboe en het plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Aangezien wij zelf importeren, kunnen wij scherp toezien op de kwaliteit. ATC kiest ervoor om alleen gecertificeerde houtmaterialen van de hoogste standaard aan te bieden. ATC is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC).

Lees meer

Menu

Neem contact op
Kies een taal