Hardhout

Elke vraag en elke hardhoutenvloer is uniek. Daarom leveren wij de materialen volledig op maat. Met ruime ervaring in deze specialistische markt en met puur vakmanschap staan wij garant voor de perfecte hardhouten trailervloer.

Naast een maatwerk trailervloeren kun je ook hardhouten planken los bestellen. Wij hebben vloerplanken met standaard afmetingen als halffabricaat in voorraad. Deze kunnen wij binnen enkele werkdagen leveren. Ideaal voor onderhoud of een onverwachte reparatie aan je trailer.

Daarnaast hebben we altijd tussen de 3.000 – 5.000 m3 aan ruw gezaagd hardhout op voorraad. Hieruit kunnen wij iedere gewenste dikte en breedte en profiel schaven. Hardhouten kunnen wij met een vloerdikte van18 – 61 mm leveren, verbredingsbalken zelfs tot 80 mm.

Geen vraag is voor ons te gek. Wij zetten wij ons altijd 100% in om de perfecte vloeroplossing in hardhout te kunnen leveren. Uiteraard (her)kent ATC de snelheid en flexibiliteit die bij de transportsector hoort, zodoende kunnen wij produceren en leveren in zeer korte tijd.

Neem contact op
Bankirai-klein

Voordelen van hardhout

Te leveren in verschillende diktes, voor de juiste belastbaarheid

Is zeer hard, schuiven en krassen met zwaar materiaal is hierdoor geen probleem

Keuze uit meerdere soorten hardhout

Hout heeft een zeer duurzaam karakter, zie onze pagina duurzaamheid

Vochtbestendig ten opzichte van een platenvloer

Gewichtsbesparing ten opzichte van staal

Vervangbaar, wat bijdraagt aan de lange levensduur van een hardhouten trailervloer

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Hardhout soorten

duurzaam bos

Duurzaamheid

Solide vloer, eerlijk product

Duurzaam denken en doen, dat vinden we belangrijk bij ATC. Dat zie je terug in onze werkwijze én in onze producten. Al meer dan 25 jaar werken wij met houtmaterialen en dat willen we nog lang blijven doen. Daarom halen we onze houtmaterialen uit duurzaam beheerde bossen. Omdat we zelf importeren, kunnen wij dat ook zelf controleren.

Met een vloer van ATC weet je zeker dat je gecertificeerd hout in je carrosserie of trailer hebt liggen. Van de hoogste standaard en kwaliteit. ATC Trailer Floors is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC-C012809).

Lees meer

Menu