Keurmerken

Bij ATC proberen wij altijd te luisteren na de behoefte van onze klanten. We willen de juiste oplossingen in huis hebben voor jouw vloer (probleem) en hierbij ook alle officiële keurmerken aanbieden. Hieronder een uitleg en opsomming van onze keurmerken, neem contact met ons op voor extra uitleg of om de keurmerken en testrapporten te ontvangen.

logo iso

Officiële sterkte testen – ISO 1496 en CEN 283

ATC test al sinds jaar en dag haar trailervloeren. Wij hebben bij een onafhankelijk testinstituut verschillende sterkte testen laten uitvoeren op onze trailervloeren in verschillende diktes, schavingen en materialen.

Tijdens deze testen wordt de vloer zwaar belast met een wiel welke overeenkomt met een wiel van een heftruck. De vloer moet minimaal voldoen aan een as-belasting van 5460 KG (2,73 Ton per wiel). Deze testuitslagen hebben wij uiteraard goed gedocumenteerd en kunnen wij eventueel met u delen.

logo tuv

TÜV

ATC heeft verschillende testen door TÜV laten uitvoeren.

Onze sjorogen, die in de ATC Randligger passen, zijn TÜV gecertificeerd evenals onze maatvloeren. Dit laatste hebben wij laten testen op gladheid van verschillende schavingen hardhouten vloeren en het hier overheen schuiven van houten pallets, een stalen kooi en een kunststof pallet. In deze testen zijn de verschillende ladingen op verschillende manieren over de vloer geschoven om de antislipheid (gladheid) van een onverzekerde lading op hardhouten vloeren vast te leggen.

logo piek

Piek

Het bevoorraden van winkels gebeurt steeds vaker ’s avonds en in de nachtelijke uren. Hiervan kunnen omwonenden last hebben. In de AMvB detailhandel en ambachtsbedrijven zijn maatregelen opgenomen die de geluidsoverlast moeten verminderen. Dit betekent dat bij laden en lossen tijdens 19:00 uur en 23:00 uur het maximale piekniveau 65 dB(A) is. Tussen 23:00 uur en 07:00 uur is dit 60 dB(A).

Met een kleine, zéér eenvoudige en goedkope aanpassing kunnen wij een hardhouten vloer aanleveren waarbij de vloer dusdanig stil is dat het onder de 56 dB(A) blijft (testen hiervoor zijn uitgevoerd in een Snaplock opbouw).

duurzaam bos

Duurzaamheid

Bij ATC vinden wij duurzaamheid zeer belangrijk, dit laten wij dan ook in ons bedrijfslogo terugkomen. Wij werken meer dan 25 jaar met houtmaterialen en willen dit nog lang blijven doen. Zodoende komen al onze houtmaterialen zoals hardhout, vuren, bamboe en het plaatmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Aangezien wij zelf importeren, kunnen wij scherp toezien op de kwaliteit. ATC kiest ervoor om alleen gecertificeerde houtmaterialen van de hoogste standaard aan te bieden. ATC is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC).

Lees meer

Menu

Neem contact op
Kies een taal